Warning: Undefined array key "options" in /home/customer/www/punsetconsultors.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Punset Consultors, assegurances i productes financers a Olot i Ripoll

Punset Consultors

Assegurances exclusives a Olot i Ripoll

Assessorament i proximitat

Des de 1982 ens hem especialitzat en Assegurances Generals i Productes financers per oferir sempre les millors solucions que satisfacin les necessitats i contribueixin al benestar present i futur dels nostres clients.

Servei personalitzat

La qualitat en l’assegurança comença per l’assessorament i el coneixement del client. El preu és un factor determinant en l’elecció, per això sempre busquem la prima més competitiva i ajustada a les seves necessitats. Volem donar-li la confiança i seguretat necessàries perquè se senti realment satisfet amb els nostres serveis.

Particulars, autònoms i empreses

Oferim les millors solucions a particulars, autònoms i empreses. Protegim i assegurem a les persones (salut, vida, accidents, etc.), els béns (llar, cotxe, responsabilitat civil, etc.), els negocis (comerços, oficines, PIMES, etc.) i gestionem l’estalvi i la inversió (estalvi, pensions i productes financers, etc.).