Estalvi

PRODUCTES FLEXIBLES AMB RENDIBILITAT GARANTITZADA

Ahorro capital

Punset Consultors d’Assegurances li presenta la seva àmplia i solvent gamma de productes combinats d’estalvi i inversió.

Productes que asseguren la rendibilitat, caracteritzats per la seva flexibilitat i dissenyats per a respondre específicament a les circumstàncies de cada client.

Els seus estalvis s’ho mereixen. Per això, el producte d’estalvi Ahorro capital té tot el que espera per als seus diners: rendibilitat garantida, flexibilitat, liquiditat i inexistència de penalitzacions.

Un producte rendible i segur

Pot optar per acollir-se al tipus d’interès recomanat. En aquest cas, Assegurances Bilbao li garanteix un interès competitiu i sobretot sense riscos. Una altra possibilitat és vincular els seus estalvis a algun dels nostres fons d’inversió, triant aquell que millor s’adapti al seu perfil inversor.

Flexible

Des dels 10.000 euros mínims inicials, Ahorro capital Assegurança li permet realitzar totes les aportacions que vulgui, tant periòdiques com extraordinàries, i en el moment que ho consideri convenient.

Liquiditat

Transcorreguts només tres mesos des de la contractació, vostè podrà realitzar els rescats que necessiti. I transcorregut un any, ja podrà rescatar tots els seus diners.

Assegurança de vida

Tranquil·litat per als seus diners i també per a vostè, perquè en contractar el seu Ahorro capital, vostè comptarà amb una assegurança en cas de defunció.

Transparència i servei

En tot moment podrà verificar tant la situació dels seus estalvis com el rendiment que en vagi obtenint. Per a la seva tranquil·litat, trimestralment rebrà informació actualitzada al seu propi domicili.