Decessos i repatriacions

T’acompanyem en els moments més difícils

Decessos

Deixi-ho tot a les nostres mans

A Punset Consultors d’Assegurances ens ocupem de gestionar tot el necessari, per garantir la seva tranquil· litat i la del seus en els moments més delicats.

La pòlissa de decessos és un contracte de prestació de serveis, pel qual ASSEGURANCES BILBAO es fa càrrec tant de les despeses inherents a la mort, com de les gestions i tràmits a realitzar després de la pèrdua de la persona assegurada.

En aquests difícils moments i sigui quina sigui la causa i el lloc de la defunció, li garantim una atenció personal i un servei de qualitat, ràpid i  eficient.

A més, en contractar la seva pòlissa de decessos vostè accedeix mitjançant la seva targeta personal, a tot un seguit d’avantatges exclusius relacionats amb la seva salut i benestar.

Repatriació

Compti amb tot el nostre suport

La pòlissa de repatriació és un contracte de prestació de serveis, pel qual ASSEGURANCES BILBAO es fa càrrec tant de les despeses inherents a la mort, com de les gestions i tràmits a realitzar després de la pèrdua de la persona assegurada.

En aquests difícils moments, Punset Consultors d’Assegurances et garanteix una atenció personal i un servei de qualitat, ràpid eficient.

I per descomptat, ens ocupem de la repatriació de l’assegurat mort fins al seu país d’origen o al lloc prèviament estipulat a la pòlissa.