Assegurances VIDA

L’assegurança que garanteix el teu futur econòmic

Gaudeix de la vida!

Si li crea incertesa el seu futur econòmic i el de la seva família, i creu ha arribat el moment de garantir-lo i tenir-ho tot a cobert, no ho dubti més: és hora de gaudir de la vida!

A Punset Consultors d’Assegurances som especialistes en assegurances de vida i l’ajudarem a triar les garanties que millor s’adapten a les seves necessitats.

Conegui els avantatges de la nostra gamma d’assegurances de VIDA subscrites amb SEGUROS BILBAO:

VIDA

L’autèntica assegurança de vida

Si creus que més val prevenir que deixar-ho tot a la seva sort, l’assegurança VIDA és la solució idònia, la més intel · ligent, simple i econòmica per resoldre d’una vegada per totes les conseqüències econòmiques davant de qualsevol tipus d’accident o malaltia.

Hem dissenyat una assegurança de vida tan complerta i flexible com vostè i les seves circumstàncies personals i familiars necessiten; una assegurança que, passi el que passi, garanteix el seu futur econòmic i el de la seva família en supòsits de baixa temporal, invalidesa o mort, que té cura de la seva salut i qualitat de vida. Si li preocupa la seva salut o si li crea incertesa el seu futur i el de la seva família, no ho dubti més: és hora de protegir-se…

Garanties