Assegurances SALUT

L’Assegurança privada de salut al millor preu

L'assegurança privada de salut

Quadre mèdic assegurances Cosalud

Quadre mèdic amb més de 25.000 professionals i centres hospitalaris de primer ordre a la teva lliure disposició.

Tècniques mèdiques assegurances Cosalud

Accés a les tècniques mèdiques i hospitalàries més avançades.

Reemborsament assegurances Cosalud

Reemborsament parcial de les despeses per les atencions mèdiques ginecològiques o pediàtriques en el cas que l’especialista triat no figuri en el nostre quadre mèdic.

Més avantatges de l'assegurança privada de salut

Garanties

A mesura de les teves necessitats

Cosalud t’obre les portes als avantatges de la Sanitat Privada. Per assegurar la teva la salut i benestar i la de la teva família:

Lliure elecció del metge

Amb l’Assegurança privada de salut podràs triar el teu especialista de confiança entre els facultatius del nostre quadre mèdic. Un extens i complet planter amb més de 25.000 professionals de gran qualitat al llarg de tot el nostre país.

Tindràs accés a les tècniques mèdiques i quirúrgiques més avançades com són la cirurgia refractiva làser, la reproducció assistida o la conservació de cèl·lules mare, per citar només algunes.

Reemborsaments

Fins al límit convingut a la pòlissa, et reemborsen les despeses de farmàcia respecte als medicaments genèrics prescrits per un metge del nostre quadre mèdic.

Si el teu ginecòleg o el pediatre dels teus fills no estan en el nostre quadre mèdic, podràs accedir a ells o altres de la seva elecció. D’acord amb les condicions de la pòlissa, en aquest cas et reemborsarem parcialment l’import de la teva factura.

Prevenció