Assegurances per a persones

ASSEGURANCES PER AL TEU BENESTAR
Assegurances Salut Punset Consultors

Assegurances SALUT

Punset Consultors d’Assegurances t’ofereix les cobertures més completes per a la teva salut, amb les combinacions que millor s’adapten al que necessites. Tindràs la llibertat de triar els metges i els hospitals.

Assegurances vida Punset Consultors

Assegurances VIDA

Si el teu futur econòmic i el de la teva família et crea incertesa, i creus que ja ha arribat el moment de garantir-ho i tenir-ho tot a cobert, no ho dubtis més: és hora de gaudir de la vida.

Assegurances decessos Punset Consultors

Decessos

Deixi-ho tot a les nostres mans, a Punset Consultors d’Assegurances ens ocupem de gestionar tot el necessari per garantir la teva tranquil·litat i la dels teus, en els moments més delicats.

Assegurances accidents Punset Consultors

Assegurances ACCIDENTS

Sentir-te segur i confiat en el futur és saber que, passi el que passi, tot està sota control i que cap fet accidental podrà alterar el ritme de vida, especialment als treballadors autònoms.

Assegurances aper la gent gran Punset Consultors

Gent gran

Et proposem mantenir i fins i tot millorar la seva qualitat de vida a la maduresa. Assegurança Cosalud Benestar Sènior, amb suport domiciliari, atenció primària, salut dental, i més cobertures mèdiques. Hipoteca Inversa, un complement ideal a la jubilació.

Protecció jurídica

Protecció jurídica

L’assegurança de protecció jurídica Familiar et facilita una sèrie completa de serveis jurídics que inclou la redacció, tramitació i gestió de documents, la reclamació i negociació en el teu nom i fins i tot, la teva defensa judicial davant els tribunals de justícia.