Protecció dels bens

ASSEGURANCES PER A LA VOSTRA PROTECCIÓ

Assegurances Llar Punset Consultors

Assegurances llar

Punset Consultors d’Assegurances t’ofereix una assegurança de la Llar diferent i exclusiva, una pòlissa amb garanties adaptades al seu tipus de vida: si formes part d’una família amb fills al teu càrrec, si vius sol o en parella, o si ja tens una certa edat.

Assegurances automòbil Punset Consultors

Assegurances automòbil

Amb la nostra àmplia gamma de modalitats en assegurances d’automòbils podràs individualitzar la teva pòlissa tant com prefereixis, sempre en les condicions òptimes de garanties i preu.

Assegurances per comunitats de veïns

Comunitats de propietaris

La nostra assegurança de comunitat de propietaris t’ofereix solucions concretes a les comunitats de propietaris d’habitatges, bé siguin de pisos, de cases individuals o adossades, i també a oficines, garatges, etc.

Assegurances embarcacions d'esbarjo

Embarcacions d'esbarjo

Perquè puguis gaudir navegant al teu gust, tranquil i amb seguretat, donem una completa cobertura tant a la teva embarcació d’esbarjo, ja sigui de motor o de vela, com als seus ocupants.

Assegurances responsabilitat civil Punset Consultors

Responsabilitat civil

La pòlissa de Responsabilitat Civil d’Assegurances Bilbao, et protegeix davant les eventualitats, assumint en el teu nom tant el cost econòmic com la defensa legal davant els tribunals de justícia.