Empreses

ASSEGURANCES PER A EMPRESES I AUTÒNOMS

Assegurances per a comerços i hosteleria

Comerços i hostaleria

Gamma d’assegurances ideada per respondre específicament a les necessitats de les persones que són propietàries o dirigeixen comerços i establiments d’hostaleria.

Assegurances per a oficines i despatxos

Despatxos i oficines

Li proposem una assegurança on les garanties i serveis d’assistència estan dissenyats per a oficines i despatxos professionals, agències de qualsevol sector, centres d’ensenyament, escoles, acadèmies, autoescoles …

Assegurances per a PIMES

PIMES

Li proposem una assegurança a la mida de la seva empresa, Flexipyme. Una pòlissa tan completa com flexible en les seves garanties, que s’adapta perfectament a les característiques i les necessitats de les petites i mitjanes empreses.

Assegurances responsabilitat civil de les empreses

Responsabilitat civil

Una reclamació pels danys derivats de la responsabilitat civil pot repercutir sobre la viabilitat econòmica de l’empresa. És una necessitat per a qualsevol professional o empresari protegir-se d’aquestes circumstàncies.

Assegurances per a empreses de transport

Transport

La nostra gamma de pòlisses és tan àmplia i adaptable com les necessitats de tot tipus de professionals relacionats amb el transport. Dissenyades per a transportistes i empreses.

Assegurances per a empreses de la construcció

Edificació

Assegurances completes en garanties i versàtils en les seves característiques, que garanteixen el conjunt dels treballs, la seva bona marxa i en definitiva la bona fi de l’obra en construcció.

Assegurances per accidents dels empleats

Assegurances per a empleats

Mitjançant una única pòlissa protegim contra el risc d’accident a un col·lectiu de persones vinculades per una activitat comuna.